avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot sa vând produse din Germania?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot sa vând produse din Germania?

Buna ziua,
As dori sa îmi deschid un magazin cu produse aduse din Germania.
Eu cumpăr marfă la palet, mai precis electrocasnice și as dori sa știu dacă pot să le revând in Romania in magazinul meu, atât în online prin intermediul Facebook, OLX dar și în magazinul meu fizic.
Daca se pot revinde, trebuie să scriu pe fiecare produs etichete in limba romana?
Bineînțeles că aceste produse sunt cumpărate cu factura.

Alte discuții în legătură

Import produse ue micky28 micky28 Buna ziua, Doresc sa imi deschid un magazin (fizic sau online dar cred ca voi opta pentru varianta online). Intentionez ca achizitia marfurilor ... (vezi toată discuția)
Magazin online mariaurell mariaurell ce presupune deschiderea unui magazin online? haine aduse din alta tara si vandute in romania online, prin intermediul unui site. trebuie sa fiu persoana ... (vezi toată discuția)
Aprovizionare magazin online din strainatate mariusikk mariusikk Buna ziua! As dori sa stiu daca am un magazin online pot sa comand marfa de pe site-uri din afara (gen ebay, amazon) si sa le revand in ro? Apoi cum cumpar ... (vezi toată discuția)