avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aprovizionare magazin online din strainatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aprovizionare magazin online din strainatate

Buna ziua! As dori sa stiu daca am un magazin online pot sa comand marfa de pe site-uri din afara (gen ebay, amazon) si sa le revand in ro? Apoi cum cumpar aceste produse pe firma mea (imi trebuie o factura pentru respectivele produse banuiesc)?
Se poate face cont paypal pe firma si cum fac sa inregistrez aceste plati in contabilitate!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Violina , utilizator 16:39, 4 Septembrie 2014
Buna,
As vrea sa stiu daca ai reusit sa gasesti raspuns la intrebarile tale. Vreau si eu sa deschid un magazin online, dar inainte de toate as vrea sa stiu daca e legal sa cumpar produse de pe Amazon si sa le vand pe site-ul meu.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dropshipping comert international stefantzb stefantzb Buna seara! In pimul rand sper ca a postat unde trebuie. Referitor la subiectul pentru care solicit ajutorul, mentionez ca am rasfoit intreg internetul ... (vezi toată discuția)
Extras paypal utilizat ca factura anc4 anc4 Am o nelamurire foarte mare...Doresc sa imi infiintez un pfa cu codurile caen 4791(comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) ... (vezi toată discuția)
Magazin online Adyonela Adyonela Buna seara. S-a deschis un magazin online pe PJ \\"X\\". In acest magazin sunt produse de la 3 firme: \\"X\\", \\"Y\\", \\"Z\\". Daca o persoana comanda ... (vezi toată discuția)