avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu, persoana angajata la doi angajatori
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu, persoana angajata la doi angajatori

Buna ziua,
O persoana este angajata atat la firma A cu norma intreaga de 8 ore pe zi, cat si la firma B cu 1 ora/zi. Executorul judecatoresc a comunicat ambelor firme adrese de infiintare a popririi, Firma A a confirmat retinerea a 1/3 lei din veniturile salariatului,
Intrebarea este, firma B ce suma consemneaza executorului, in conditiile in care veniturile nete ale angajatului sunt sub 300 lei?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Executare silita angajat lilyanne lilyanne Am primit la firma o instiintare pentru un angajat cu o hotarare judecatoareasca emisa pe numele unui angajat de la un IFN pentru suma de 2200 lei. Imi ... (vezi toată discuția)
Retinere salar si poprire salar alexandraoana alexandraoana Buna dimineata. Am urmatoarea nelamurire: Un salariat are o retinere din salariu (care NU este poprire infiintata de executor judecatoresc). Acum este ... (vezi toată discuția)
Impediment poprire salariat gh3gh1 gh3gh1 S-a primit o adresa de infiintare a popririi pe salariul unui angajat de la un executor judecatoresc. Executorul intreaba daca sunt impedimente legale de ... (vezi toată discuția)