avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII

Buna ziua! In cazul in care un salariat este obligat sa presteze o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 60 zile, ar trebui sa faca o cerere de fara plata sau aceasta munca se poate face dupa orele de program. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristin20 , utilizator 15:15, 28 Ianuarie 2019
Se poate dupa orele de program. O "zi" de munca in folosul comunitatii inseamna doua ore.
Se poate si in weekend si de sarbatori legale, chiar mai multe ore. Daca se efectueaza de ex 4 ore, se vor considera doua zile lucrate.
Multumesc mult!



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj lunar ore suplimentare, weekend si sarbatori legale ( ... cristinast cristinast pontaj lunar ore suplimentare, weekend si sarbatori legale ( care se platesc in aceeasi luna) buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti daca procedez corect la ... (vezi toată discuția)
Durata normala a timpului de lucru coraliana coraliana O soc. are salariati care din motive bine intemeiate(asigura paza si ordinea publica) efectueaza mai mult de 8 ore/zi, dar numar total din luna este cel al ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează orele suplimentare la un program 12/24, lucru ... suciu_diana suciu_diana Cum se calculează orele suplimentare la un program 12/24, lucru de lunea-duminica, inclusiv? Ce lucrează sâmbăta și duminica nu cred ca se considera ... (vezi toată discuția)