avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Depunere formular 230 in 2019
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Depunere formular 230 in 2019

Buna ziua,
Stiti daca se mai poate completa online formularul 230? Nu am reusit din contul personal SPV, si am aflat ca ar trebui sa merg sa il depun fizic la unitatea de care apartin cu domiciuliul. Nu mai exista nicio alternativa de a-l depunde de la online sau la distanta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 07:09, 2 Februarie 2019
Nu.
ANAF spune ca se poate. De cateva zile a aparut un formular nou. Poate a fost o problema tehnica temporara pana au inlocuit in SPV formularul? Se poate trimite si prin posta.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai depune formularul 230 în 2019, sau se completează și se virează lunar în 2018 de către angajator în cursul anului ? prest prest Buna ziua Formularul 230 se mai poate depune in anul 2019 pt.anul 2018? Sau se completeaza formularul in cursul anului si se vireaza de angajator ... (vezi toată discuția)
Depunere formular 230 RuxandraLarisa RuxandraLarisa Buna ziua, Am inteles ca formularul 230( redirectionare 2% din impozit) se poate depune online.Am incercat sa il depun pe site-ul ANAF. Mi-am facut cont ... (vezi toată discuția)
Depunere online declaratia unica roman.chereji roman.chereji Poate cineva sa-mi spuna cum pot depune online declaratia unica? Mi-am facut cont pe site la Anaf, dar nu stiu unde se completeaza. Trebuie sa downloadez ... (vezi toată discuția)