avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTREBARE.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTREBARE.

ASEARA AM ADRESAT SI EU O INTREBARE,DAR NU AM PRIMIT RASPUNS.
NU STIU,NU RASPUNDETI LA TOATE INTREBARILE???
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:35, 29 Ianuarie 2019
Nu prea ati inteles cum functioneaza acest forum sunt sute sau mii de intrebari adresate zilnic si un nr de consultanti care in timpul liber,nerenumerati de nimeni raspund unui nr de intrebari în funcție de timpul alocat,Un raspuns primiti in mod obligatoriu atunci când platiti un avocat contabil,doctor în cadrul unei consultații.Am văzut ca ati mai adresat întrebări pe forum ar i trebuit să înțelegeți cum functioneaza.Modul de scriere cu majuscule este nerecomandat și chiar considerat enervant.Referitor la intrebarea dvs sau faceti o sesizare la colegiul medicilor stomatologi/direcția de sănătate publică sau încercați o discuție amiabilă sau căutați pur si simplu alt medic intrerupand orice legatura u cabinetul respectiv.
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet.ro clcristian clcristian Sunt dezamagita ca nu-mi raspundeti la intrebare dar imi umpleti casuta de mail cu tot felul de articole... (vezi toată discuția)
persoana cu handicap accentuat paulabejan1958@yahoo.com paulabejan1958@yahoo.com BENEFICIEZ DE GRATUITATE LA SERVICIILE STOMATOLOGICE?DACA DA,LA CE CABINETE MA POT ADRESA?MENTIONEZ CA LOCUIESC IN ORASUL SLOBOZIA-IALOMITA. (vezi toată discuția)
Malpraxis Nicoleta3332 Nicoleta3332 Bună ziua! La inceputul lunii noiembrie m-am adresat la un cabinet stomatologic cu o problemă la o masea. Mi s-a facut extractia de nerv si plombarea ... (vezi toată discuția)