avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura

Buna ziua, am si eu o intrebare : am custodie comuna cu fostul sot la fetita si as vrea sa plec in alta tara sa lucrez cu actualul sot si sa iau si fetita cu mine. Dar fostul sot nu vrea sa imi de-a procura . Se poate face ceva ca sa primesc procura respectiva? Multumesc

Alte discuții în legătură

Mama recasatorita in elvetia, tatal refuza sa dea spre crestere minora de catre mama si actuala familie. sanse de a obtine custodia doar mama? euioana10 euioana10 Salutare. Am divortat oficial acum un an la notar-neoficial eram despartiti de mult. Am o fetita de aproape 4 ani. M-am recasatorit recent in strainatate, voi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,vreau sa plec din țară cu fetița mea,nu am fost ... Andreea Doboli Andreea Doboli Buna ziua,vreau sa plec din țară cu fetița mea,nu am fost căsătorită cu tatăl ei deși fetița este pe numele lui,vreau sa plec din țară la o sora de ... (vezi toată discuția)
Nesemnarea unei procuri suciu ana  livia suciu ana livia Buna ziua . Sunt divortata si am doua fetite iar custodia este comuna cu fostul sot..Asi dori sa plec in vacanta cu fetele instrainatate dar am nevoie de o ... (vezi toată discuția)