avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot refuza testul poligraf?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot refuza testul poligraf?

Am.semnat pt poligrafdar am citit ca nu e sută la sută concludent ce pot păți daca fiind e motiv nu îl fac
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:25, 26 August 2020
Ni se cere poligrafu pt ca un client acuza lipsa la mai multe facturi lucrez in distributie e cazul la 5 șoferi sa dus marfa acum 6 luni ni sa pus ștampila pe.facturi la termen agentul a incasat valoarea mărfurilor noi soferii avem actele stampilate banii intrati pe marfa si dupa 6 luni santem chemati la poligraf ce se intampla daca am semnat cal fac.si fiind e motiv ma incriminez singur ce pot păți legal și cum după 6 luni apare cineva.si spune ca a platit dar nu inteleg în baza a Ce a platit daca el spune.ca nu
Primit marfa aveam probleme în două săpt ca nu intra banii în cont la fabrica dar
U trecut 6 luniBanana men a scris:

Am.semnat pt poligrafdar am citit ca nu e sută la sută concludent ce pot păți daca fiind e motiv nu îl fac

Sfatul meu este sa mergeți la avocat deoarece este mult de discutat pe această temă în cazul dvs.
O oră va ajunge la avocat zic eu.
A sili pe cineva sa se supuna testarii cu poligraful este infractiune. Plangere la ITM si dati firma-n judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test poligraf DrThrax2010 DrThrax2010 De curand eu am facut hernie de disc si sunt refacere acasa, majoritatea timpului stau in pat, si nu am voie sa fac orice fel de efort fizic , stat in ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala si violare de domiciliu - nevinovatie, agresor-victima ruther ruther buna ziua ma adresez si eu dumneavoatra referitor la o problema si anume anul trecut am stat in jur de trei luni in chirie la o doamna nu am avut nici un ... (vezi toată discuția)
Contestatie certificat medical care contraindica testul poligraf maiincolo maiincolo Menajera care mi-a furat din casa toate bijuteriile de aur (o valoare foarte mare) incearca sa se eschiveze de la testul poligraf prin depunerea unui ... (vezi toată discuția)