avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilire domiciliu copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilire domiciliu copil

Am avut primul termen de judecata(stabilire domiciliu copil, parinti necasatoriti legal), iar fosta concubina a sugerat sa facem o intelegere asupra acestui aspect urmand ca, copilul sa ramana la mine iar ea sa aiva drept de vizita. Intrebarea este: unde se poate face aceasta intelegere intre parti la mediator sau la notar? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:30, 30 Ianuarie 2019
La instanta. La urmatoarea sedinta, va duceti cu un acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de vizita ptr copil minor rokhsana rokhsana Buna ziua. Sunt căsătorită de 4 ani, iar soțul meu are un băiat de 10 ani pe care nu il poate vedea, deoarece fosta concubina nu il lasa. Am zis ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor prin declaratie la notar gabriel-o gabriel-o buna seara! as vrea sa stiu daca actiunea in instanta este singurul mod in care se poate reglementa incredintarea minorului, stabilirea programului de vizite, ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna - dealess dealess Buna ziua! In urma unui divort cu minor incheiat la notar survenit in dec 2012, solicitat de comun acord de ambii soti din culpa comuna, s-a hotarat in ... (vezi toată discuția)