avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea liniºtii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea liniºtii publice

Vecinul meu dă muzica la maxim apropae în fiecare zi . Am înţeles că pot anunţa poliţia numai dacă acest lucru se întâmplă după ora 22 . Întrebarea e : ce se poate face dacă vecinul mă în înnebuneşte cu muzica aproape zi de zi însă până în ora 22 ?
Mulţumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: OanaSM , utilizator 21:20, 14 Septembrie 2007
nu conteaza. daca se intampla repetat .. chiar daca e ziua... poti face plangere la politie. Prima oara, probabil, ii va da un avertisment, dar daca se repeta va primi amenda contraventionala. Si cand o plati o amenda cat un salariu minim pe economie ... o sa-i treaca cheful sa deranjeze pe altii.

PS: in prima instanta poti merge sa incerci sa vb cu vecinul respectiv ... poate va intelege de vorba buna si se va evita complicatiile cu politia.
Mulţumesc pentru răspuns . Am încercat să vorbesc cu vecinul respectiv căci nu sunt o persoană certăreaţă de fel şi chiar nu am dorit să apelez la poliţie .Vecinul însă nu reacţionează în nici un fel când bat în ţeava de la calorifer . Mai mult am fost la el la uşă şi nu a dorit să-mi răspundă , din contră a dat muzica mai tare în semn de şicană .
Am avut si eu o problema asemanatoare,da' cu ajutorul politiei s-a rezolvat.S-au dus o singura data,au vorbit cu vecinul,iar apoi acesta a mai redus din volum.
Am si eu o problema cu vecin de deasupra mea. Da muzica tare aproape in fiecare zi si nu tine cont de ora..am chemat politia..i-a dat o amenda si nu s-a potolit. Am chemat politia de vreo 5-6 ori..dar s-a invatat cand vine politia sa nu deschida usa.Politia bate10-15-20 de min si dupa pleaca asa cum a venit si el dupa aia continua.Ce pot face in acest caz?
De cate ori venea, politia intocmea vreun act, ceva din care sa rezulte ca a raspuns la sesizare si ce a constatat?

Alte discuții în legătură

Vecina sensibila julie88 julie88 stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai ... (vezi toată discuția)
Vecin deranjat de muzica fairy_tooth89 fairy_tooth89 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema pe care o am cu vecinii mei. Acestia sunt deranjati in permanenta de orice zgomot venit din curtea mea, ... (vezi toată discuția)
Sunt terorizata!!!!!!!!!!!!!! dy@n@ dy@n@ Buna! Am revenit din nou pe site ul acesta care ma ajuta foarte mult ! Dar acum pot spune cu toata certitudinea ca sunt terorizata ! De ce spun ca sunt ... (vezi toată discuția)