Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 vioricadiaconescu	                   

Am fost casatorita timp de 50 de ani, sotul meu a decedat de 1 an. 
Cum pot beneficia de procentul de 25% din pensia sotului. Eu am pensie de limita de ... (vezi toată discuția)
	                    vioricadiaconescu	                   

Am fost casatorita timp de 50 de ani, sotul meu a decedat de 1 an. 
Cum pot beneficia de procentul de 25% din pensia sotului. Eu am pensie de limita de ... (vezi toată discuția)

Costel 21	                   

Bună ziua, revin cu intrebarea  legată de exceptia copiilor până in 3 ani de la plata contribuției la asociația de proprietari. In data de 12 .04. ... (vezi toată discuția)
	                    Costel 21	                   

Bună ziua, revin cu intrebarea  legată de exceptia copiilor până in 3 ani de la plata contribuției la asociația de proprietari. In data de 12 .04. ... (vezi toată discuția)

eneaflorin798@yahoo.ro	                   

Mama mea are 80 de ani,şi o pensie minimă. Tata a murit  în 2001 cu o pensie  de limită  de vârstă de la data cînd a murit de 1000000 şi ceva.Mai poate ... (vezi toată discuția)
	                    eneaflorin798@yahoo.ro	                   

Mama mea are 80 de ani,şi o pensie minimă. Tata a murit  în 2001 cu o pensie  de limită  de vârstă de la data cînd a murit de 1000000 şi ceva.Mai poate ... (vezi toată discuția)