avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paternitatea copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitatea copilului

Cît costă un proces de paternitate în instanță? Dacă tatăl refuză să facă testul de paternitate amiabil ce pot să fac să dovedesc că copilul meu este și al lui?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocatura Nitu Paul , Avocat 22:53, 30 Ianuarie 2019
Trebuie intentata in instanta o actiune in stabilirea paternitatii. Aveti de platit taxa de timbru de 20 de lei, expertiza medico-legala de aprox. 2700 lei si onorariu avocatial daca doriti sa apelati la un avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocatura Nitu Paul, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! 1 in cat timp pot deschide proces pentru stabilirea ... Mihaela Abrudan Mihaela Abrudan Buna ziua! 1 In cat timp pot deschide proces pentru stabilirea paternitatii unui copil? 2 In cazul in care testul iese pozitiv si cel actionat in instanta e ... (vezi toată discuția)
Paternitatea Erik14 Erik14 Se mai poate sa îl dau în judecată pe tatăl natural pentru testul de paternitate?! Menționez că am 27 de ani s (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii ana25 ana25 Buna ziua.E vorba de fratele meu care a avut o aventura din care se pare ca a rezultat un copil.El nu l-a recunoscut pentru ca nu crede ca e a lui.Mama ... (vezi toată discuția)