avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am sunat la 112 , voi primi amenda?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am sunat la 112 , voi primi amenda?

Salut , as dori sa stiu daca voi primi amenda.
Eram la mine in sat , cu niste amici , si dintr-o data apare un om in varsta , care ne roaga sa sunam la politie ca a fost lovit de o masina si i s-au furat banii (ceea ce era putin de banuit) , dansul avea 57 de ani , si noi fiind mai multi printre care si majori ( eu avand 17 ani ) , mi s-a facut mila de el , pentru ca eu chiar am crezut ceea ce a zis , si am sunat la 112 , cerandu-le sa imi faca legatura cu o sectie de politie din apropiere , ei mi-au trimis un echipaj de mai din departare , desi am specificat faptul ca nu este o urgenta, odata ajunsa politia la fata locului , mi s-au luat datele si mie , si acelui batran si politistul a inceput sa imi faca mie scandal deoarece "l-am pus pe drumuri pentru domnul acela" , domnul politist , fara sa imi spuna ca e posibil sa primesc amenda 500 de lei , deoarece am sunat la 112 , si ca batranul acela mai fusese arestat acum 5 ani pentru alte chestii .. Domnul politist a specificat ca se poate sa primesc amenda , dar depinde ce decide domnul comandant.
Sunt sanse sa primesc amenda ? Si daca da , in cat timp o voi primi primi acasa ?
Si se merita sa contest amenda in cazul in care o voi primi ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MrElly , utilizator 21:14, 31 Ianuarie 2019
Probabil nu veti primi nici o amenda. Daca da, o veti primi in maxim 6 luni. Bineinteles ca merita sa o contestati. Ati fost de buna credinta.
Am inteles. Multumesc mult , chiar eram nedumerit , deoarece dansul (domnul politist) mi-a comunicat faptul ca daca nu se confirma ca batranul a fost lovit de masina , posibil sa fiu sanctionat , iar domnul politist a spus , din auzite , ca va fi internat la psihiatrie , posibil sa mai primesc amenda atata timp cat batranul avea probleme psihice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda apel 911 RusanNicolaeAlexandru RusanNicolaeAlexandru Buna, ieri seara 1 coleg m-a dus acasa (cu autovehiculul meu) in jurul orei 2 A.M. si a fost oprit de catre 1 politist si 1 jandarm (care nu erau de la ... (vezi toată discuția)
Apel 112 cristian16ian cristian16ian Bună ziua, Ieri am avut parte de o întâmplare mai puțin plăcut și as dori sa știu dacă se poate face ceva în aceasta privința. Eram în fata ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie sa platesc o amenda,daca eu am fost agresat? anton vasile ioan anton vasile ioan Azi am avut un incident foarte ciudat,din punctul meu de vedere,pe scurt am incasat citiva pumni de la un \'\'Domn\'\' pentru ca am parcat masina de serviciu ... (vezi toată discuția)