avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu prenatal!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu prenatal!

Buna ziua!
Sunt insarcinata in 27 saptamani si nu stiu cum sa procedez cu cele 126 de zile de prenatal! Cum ar fii mai bine pentru mine sa le iau?
Care este modul de plata a concediului prenatal?

Alte discuții în legătură

Medicul de familie nu ma lasa sa intru in prenatal! Mabel Mabel Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta. Sunt insarcinata in 29 de saptamani si vreau sa intru in concediu prenatal insa medicul meu de familie ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna inainte de prenatal Simina17 Simina17 Buna ziua, Sunt insarcinata in 32 de saptamani, data probabila a nasterii fiind 17.07.17. Doresc sa intru in concediu de maternitate cu prima zi din 19.06.17, ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Helen15 Helen15 Buna ziua. am o intrebare la dvs. legata de concediu prenatal, este adevarat ca acesta se acorda pe o perioada de 126 zile calendaristice, dintre care 42 ... (vezi toată discuția)