avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lider de sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lider de sindicat

un lider de sindicat care este și președinte de sindicat și primește o sumă de bani de la sindicat lunar ,e legal să primească și de la administrație salar ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 2 Februarie 2019
Nu este corect ... Contractul individual de munca se suspenda de drept pentru indeplinirea unei functii de conducere salarizate in sindicat.
este doar imoral sau și ilegal ?
In opinia mea , doar nelegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte novavita novavita Care din următoarele tipuri de contracte sunt opozabile unui lider de sindicat : contract de mandat, contract de management sau contract individual de muncă? (vezi toată discuția)
Consilierul juridic poate fi si presedinte de sindicat? Madalina81 Madalina81 Va deranjez si eu cu o intrebare:consilierul juridic al unei institutii poate si presedinte de sindicat? (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu - alegeri sindicat dodorel62 dodorel62 Buna dimineata . La sindicatul de unde fac parte , acum urmeaza sa fie alegeri . Actualul presedinte al acestui sindicat , doreste sa isi depuna din nou ... (vezi toată discuția)