avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS CASS CAM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS CASS CAM

Buna ziua,

sunt din strainatate si lucrez in Romania de 4,5 ani. Azi am aflat ca nu sunt asigurata impotriva somaj. Am crezut ca contributiile pentru CAM (din 2018) sunt obligatorie pentru angajatorul si ca includ si contributii pentru risc de somaj? Puteti sa imi spuneti va rog 1) daca acesta informtie e corecta 2) ce pot sa fac daca angajatorul nu a platit/plateste CAM-ul? Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Carte de munca - verificare plata contributii florinel40 florinel40 cum pot verifica daca angajatorul plateste cartea de munca (vezi toată discuția)
Neplata contributii catre stat mon73key mon73key Am lucrat in perioada noiembrie 2018-decembrie 2019 la o firma care nu cred ca mi-a platit contributiile catre stat. In prezent lucrez din ianuarie la alta ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii - ma anunta ca am datorii !!! mihalea81 mihalea81 Buna seara, Am primit saptamana trecuta o somatie prin care mi se cere sa platesc aprox. 9000 ron (90 mil lei vechi) reprezentand impozite aferente ... (vezi toată discuția)