avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenia germană & română
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenia germană & română

După obtinerea cetateniei germane, care sunt pașii urmatori?
Trebuie anunțate diverse instituții ?(doctori, asigurări, loc de munca, finante, banca etc)

Dacă am dubla cetățenie (romana, respectiv germana), pot folosi cetățenia germana (pașaportul german) când călătoresc în România?
Cel mai recent răspuns: SonjaL , utilizator 17:28, 4 Februarie 2019
Mulțumesc pentru răspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul cu un parinte roman primeste cetatenia romana automat sau la cerere danielaaussingen danielaaussingen Buna ziua, copilul meu cetatean german (acum in varsta de 13 ani) cu tata german are cetatenie romana in mod automat, desi n-am pus niciodata cerere de ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei cetatean roman asupra copilului nascut cu tata cetatean german delia_ipati delia_ipati Buna ziua, Va rog daca este posibil sa ma ajutati in urmatoarea problema:surioara mea este casatorita la Berlin de 3 ani cu un cetatean german si acum este ... (vezi toată discuția)
Donatie emanuellen emanuellen Doresc sa donez un apartament copiilor mei,dar fiul meu traieste in Chicago,nu e posibil sa vina in Ro,pentru semnarea actelor,poate sa imputerniceasca pe ... (vezi toată discuția)