avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PONTAJ ANGAJAT IN DELEGATIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PONTAJ ANGAJAT IN DELEGATIE

Buna dimineata, va rog sa ma ajutati deoarece am o nelamurire. Daca unul din angajati este in delegatie in extern, il mai pontez in aceea zi? Asta presupune ca pe langa diurna de x lei sau euro va fi si platit de companie. Daca ziua de delegatie pica in week cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 1 Februarie 2019
In pontaj il treceti ca fiind in delegatie .... Pe durata delegării, respectiv a detaşării, salariatul îşi păstrează funcţia şi toate celelalte drepturi prevăzute în contractul individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna acordata pentru weekend Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca angajatul pleaca de joi pana marti in delgeatie sambata si duminica nu lucreaza dar este in delegatie pot sa ii dau diurna ... (vezi toată discuția)
Delegare germania crystyna2000 crystyna2000 in cazul [b]delegarii [/b]unui slariat in Germania , daca firma suporta cheltuielile legate de transport si cazare , valoarea diurnei ramane neschimbata? In ... (vezi toată discuția)
Salariul in cazul delegarii in functie Paula Tudor Paula Tudor Buna ziua! Intrebarea mea este legata de salariul pe care trebuie sa-l primeasca o persoana care este delegata pentru o anumita perioada de timp intr-o functie ... (vezi toată discuția)