avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... BCR Banca pentru Locuinte (BpL)
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

BCR Banca pentru Locuinte (BpL)

Buna ziua.
Contractul cu BpL a fost realizat in 20 Februarie 2014.
Am fost in luna Decembrie 2018 la o sucursala BCR si am cerut in desfasurator pentru a vedea sumele depuse si primele de la stat aferente fiecarui an.
Am observant ca a fost achitata o parte din prima de la stat pentru primul an, apoi nerealizandu-se nici o alta plata a primelor de la stat.
As dori sa stiu daca pe 20 Februarie cand contractul ajunge la maturitate imi pot ridica sumele depuse si prima partiala fara a semna vreun document adiacent prin care sa renunt la primele de la stat pentru perioada 2015-2017.
Multumesc,
Cristian

Alte discuții în legătură

Banca pentru locuinte laurentiuu laurentiuu In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de economisire-creditare , banca pentru locuinte, BPL, timp de 5 ani .Anul acesta , la expirarea contractului, ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa recuperez prima de stat ce mi se cuvenea conform contractului cu banca pentru locuinte Dragnea Ioan Dragnea Ioan Buna ziua domnilor Ma numesc DRAGNEA IOAN, cu domiciliul in Bucuresti, sectorul 2, str.Glimka nr.7, sc.C, apart. 23, tel 0743507711 Ma adresez Dstra cu ... (vezi toată discuția)