avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... raportari mediu ANPM
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

raportari mediu ANPM

as dori sa stiu daca pentru pentru societatile care nu detin autorizatie de mediu mai este nevoie sa se faca raportari catre anpm in anul 2019 asa cum a trebuit in 2018. am auzit ca legislatia in domeniu s-a modificat la sfarsitul anului 2018, dar nu gasesc.

Alte discuții în legătură

Colectare deseuri periculoase nagal12 nagal12 Buna ziua, Societatea la care lucrez in calitate de agent vanzari desfasoara activitatea de colectare uleiuri uzate incepand cu anul 2013. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Transfer autorizatii pe alta firma ArsenalCafe ArsenalCafe Buna ziua, din motive juridice suntem in impasul de a Închide societatea comercială urmând ca apoi sa deschidem un nou SRL, întrebarea mea este dacă se ... (vezi toată discuția)
Posibila poluare daca se construcție hala productie masa plastica bună ziua. as dori ... adriana81taicuta adriana81taicuta Construcție hala producție masa plastica Bună ziua. As dori sa știu dacă se poate contesta construirea unei hale de producție masa plastica în ... (vezi toată discuția)