avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibila poluare daca se Construcție hala productie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibila poluare daca se Construcție hala productie masa plastica Bună ziua. As dori ...

Construcție hala producție masa plastica
Bună ziua. As dori sa știu dacă se poate contesta construirea unei hale de producție masa plastica în vecinătatea locuințelor in zona rurala
.In zona exista deja construita o crescătorie de porci și vara nu se poate sta afara. Va rog sa ma îndrumați ce as putea face sa împiedic construcția. Primaria a afișat anunțul după ce a expirat termenul de contestație.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: adriana81taicuta , utilizator 10:05, 14 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru hala de productie mase plastice, beneficiarul trebuie sa detina autorizatie de mediu. Vedeti daca detine si in ce conditii.
Multumesc. Am depus sesizare la ANPM,astept raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este distanta minima fata de localitate a fermelor de porci radu_nistor radu_nistor Buna ziua, Deoarece autoritatile noastre nu au reusit sa dea niste raspunsuri concrete si totusi ne-au asigurat ca torul este conform legislatiei in ... (vezi toată discuția)
Demolare constructie omv22 omv22 Am obtinut in instanta anularea definitiva a unei autorizatii de constructii a unei societati comerciale care a ridicat edificiul langa locuinta mea fara a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi apar dreptul? acordul vecinilor privind constructiile noi. flaviniq flaviniq Buna ziua, Locuiesc in Timisoara, intr-o zona rezidentiala. Langa casa mea are sediul o firma care are construite doua hale de productie. In afara de ... (vezi toată discuția)