avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită de 2 ori pt acelasi dosar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită de 2 ori pt acelasi dosar

Buna ziua. Am avut un dosar din 2007 la banca transilvania,în 2014 am fost executată silit pt acest dosar (mi a rămas mie in urma divortului)...l am achitat la începutul lui 2015 integral poprirea fiind făcută la locul de munca.

Acum in 2019 ma trezesc cu o poprire de la un alt executor exact pt acelasi dosar de la transilvania . Cum este posibil asa ceva si ce am de facut va rog sa ma sfătuiți dacă puteți. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mia4 , utilizator 16:54, 4 Februarie 2019
Dacă s-a prescris invocati prescriptia în contestație.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Contestatie la executare silita in termen de 15 zile de la data primirii somatiei. Este singura sansa sa scapati de executare. Daca nu va descurcati, apelati la cineva sa va ajute. Cheltuielile pe care le veti avansa se vor recupera. Puteti discuta cu avocatul si oportunitatea obtinerii unor daune.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
Company Advising, utilizator
Multumesc pentru răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Carmen Fica Carmen Fica In urma cu 10 ani am fost administrator al unui IMM ce a intrat in insolventa . Creditor principal - Raiffeisen Bank , cu ipoteca asupra unui imobil a carui ... (vezi toată discuția)
Eos ksi Flovyo Flovyo In 2013 am contactat un credit pe care nu am putut sa-l platesc iar in 2015 am fost executat silit si mi s-a instituit poprire pe salariu in urma unei decizii ... (vezi toată discuția)
Perimarea executarii silita. valy01 valy01 Am avut un credit la banca , au declarat creditul scadent și au obținut de la judecătorie executare silita în dosarul respectiv în noiembrie 2012 urmând ... (vezi toată discuția)