avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ANAF nu mi-a restituit timbrul de mediu, proces ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ANAF nu mi-a restituit timbrul de mediu, proces castigat

Buna ziua,

Am castigat procesul cu ANAF si Administratia Fondului pentru Mediu in 13.09.2017, hotararea ramanand definitiva. Ulterior, am depus cerere la ANAF insotita de hotarare, insa nici pana in ziua de astazi nu am primit banii in cont. Ce pot face in aceasta privinta ? Ma pot adresa unui executor judecatoresc, sau exista alte proceduri pe care ar trebui sa le urmez ? Nr. Dosar 7393/118/2016
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lintzmaier , utilizator 16:08, 4 Februarie 2019
Da, mergeti la un executor judecatoresc, pana nu se prescrie:))
Care parte din intrebarea mea vi s-a parut amuzanta stimata doamna ? Eu sunt de parere ca am pus o intrebare pertinenta. Atata timp cat mi-am castigat banii in instanta, ce trebuie sa fac mai departe ? Eu nici macar sensul cererii de restituire nu l-am inteles, din moment ce am castigat in instanta. ANAF oricum observ ca a decis sa o ignore pana in momentul de fata ...

Ana-Maria Dutescu a scris:

Da, mergeti la un executor judecatoresc, pana nu se prescrie:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un sfat. am apelat la un executor ... Florina Crisan Florina Crisan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am apelat la un executor judecatoresc pt. a recupera o suma de bani. Debitorul a facut contestatie la executare si ... (vezi toată discuția)
Taxa auto lucamihai09 lucamihai09 buna ziua am o hotarare judecatoreasca executori din urma cu 4 ani prin care mi se da castig de cauza si trebuie sa primesc taxa auto inapoi. la anaf dupa ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri contestatie anaf gigelas gigelas Buna ziua, O persoana,a castigat in instanta restituirea taxei pe poluare (taxa auto); A mers la un executor judecatoresc pt.a se executa prevederile ... (vezi toată discuția)