avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul meu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul meu

In 2018 aveam un salariu de baza de 2306 lei. Din ian 2019 salariul meu trebuia să crească cu diferenta dintre salariul minim din 2018 si 2019?
Cel mai recent răspuns: Clarabela , utilizator 09:58, 4 Februarie 2019
Buna dimineata.
Poate nu trebuia, angajatorul este obligat sa plateasca salariul minim pe economie in vigoare, mai nou,in functie de domeniu de activitate.
Ce domeniu de activitate aveti?
Postul necesita studii superioare si, daca da, dvs. le aveti?
Sunt gestionara, nu am studii superioare.
Postul nu prevede studii superioare.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
gi-jane2, moderator
Atunci sallariul minim in cazul dvs. este de 2080... Angajatorul este obligat sa asigure minim acest salariu in cazul dvs., nu este obligat sa-l actualizeze in functie de anumite majorari...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație doctorat 2019 robert_ianos robert_ianos Care va fi cuantumul indemnizației de doctorat in anul 2019 având în vedere majorarea salariului minim pe economie (2080) și introducerea salariului minim ... (vezi toată discuția)
Salarizare salariati cu studii postliceale cristinachebac cristinachebac Caror categorii de salariati li se maresc sal .la 2350 lei....cei cu studii postliceale beneficiaza ? (vezi toată discuția)
Calcularea salariului cu coeficientul din legea 153 rebeca macovei rebeca macovei Prin HG 937/2018 s-au stabilit salarii minime garantate in plata diferentiat, 2080 respectiv 2350, In cazul in care nu am salariu similar in plata pentru o ... (vezi toată discuția)