avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa a2a
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa a2a

Am lucrat la fabrica Crinul, in cadrul laboratorului chimic, am plecat din fabrica iar la încheierea cărții de munca au scris ca am lucrat in grupa a2a de munca ,conf art...Pe vremea aceea nu era cu adeverințe de grupa.Cand am aflat de adeverinta deja era prea târziu pentru ca nu mai găseam arhiva fabricii.Intrebarea mea este:Cand voi iesi la pensie se va lua in considerare ce scrie pe cartea de munca sau trebuie sa obtin adeverința. Si daca trebuie adeverinta de unde o pot obține avand in vedere ca nu mai exista fabrica?Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pensionare rebenicole rebenicole Buna ziua. Aș dori să știu ce să fac în următoarea situație: - am lucrat din data de 17.10.1980 până în 15.03.1990(deci 9 ani și 5 luni) la Carom ... (vezi toată discuția)
Dilema iesire la pensie CameliaGh CameliaGh Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea problema, deoarece sunt intr-o foarte mare dilema si as vrea sa ma elucidati dvs.: Femeie, nascuta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la intreprinderea la care am lucrat cu activitate ... DiChi DiChi Buna ziua! La Intreprinderea la care am lucrat cu activitate constructii montaj, am fost angajata in perioada -01.11.1984-01.04.1988 ca muncitor ... (vezi toată discuția)