avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cadastrare gratuita
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cadastrare gratuita

Buna ziua,
In cadrul programului de cadastrare gratuita intra si mansardarile la curti comune?
Am un caz de o mansardare apartament la curte comuna, cu autorizatie de construire, are adeverinta de existenta de la Primarie, se plateste impozit pe tot spatiul rezultat, dar nu s-a reusit inscrierea in CF pentru ca cei de la Cadastru au refuzat. Spun ca nu se poate intabula pentru ca este construita in podul comun, desi exista acceptul proprietarilor si autorizatie de construire.
Care ar putea fi rezolvarea in acest caz? Se incadreaza in programul de cadastrare gratuita?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cadastrare gratuita Tessy Tessy Buna ziua, In cadrul programului de cadastrare gratuita intra si mansardarile la curti comune? Am un caz de o mansardare apartament la curte comuna, cu ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie de construire noua victoria teo victoria teo acum 10 ani am construit casa cu autorizatie care includea si mansarda; din motive financiare am renuntat la amenajarea mansardei; in procesul de receptie la ... (vezi toată discuția)
Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)