avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Caut un avocat in vederea intervievarii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Caut un avocat in vederea intervievarii

Buna ziua, ma numesc Andreea Dogar si sunt jurnalist la publicatia online greatnews.ro. In prezent documentez un articol despre o firma (Direct Office SRL) care vinde diverse produse, dar care si organizeaza o multime de concursuri pe care zeci de persoane le-au reclamat pe siteul petitieonline.ro ca fiind inselatoare. Am si eu acasa multe pliante si reclame de la aceasta firma. Practic, din ce am observat pana acum, firma foloseste formulari care ii deruteaza pe oameni, astfel incat ei au impresia ca au castigat suma mare de bani de care se vorbeste (12.000 de lei, 15.000 de lei etc). Unele formulari chiar mi se par lipsite de echivoc si clar inselatoare. As dori sa realizez un interviu cu un avocat cu experienta in astfel de cazuri (daca a reprezentat in instanta pe unul dintre oamenii care au dat in judecata firma cu atat mai bine). Scopul interviului este in special de a intelege ce sanse au clientii de a castiga in instanta si daca actiunile firmei sunt intr-adevar de natura penala sau nu. Ati putea sa imi recomandati pe cineva? Numarul meu de telefon este 0722 388 065, adresa redactiagreatnews@gmail.com. Va multumesc pentru amabilitate.

Alte discuții în legătură

Stagiar caut indrumator.pretind si ofer seriozitate.exclus intermediari. ContSters43587 ContSters43587 M-am gandit ca ar fi interesant si in acelasi timp util ca noi, amaratii aspiranti la profesia de avocat, sa stim cam ce asteapta de la noi un avocat ... (vezi toată discuția)
Sunt victima a înșelăciunii comise de o firmă de casting. ce pot face, și cum poate fi stârpit acest fenomen? dary@ dary@ Buna seara. Intr-un mod aproape inexplicabil (avand in vedere cat sunt de precauta cand vine vorba de astfel de situatii), astazi am picat in capcana unei ... (vezi toată discuția)
Candidati la concursul de admitere inm 2009 uniti-va!!! bdm_jus bdm_jus cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare ... (vezi toată discuția)