avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Indemnizație primită de tata
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Indemnizație primită de tata

Buna ziua! Momentan lucrez în străinătate, UE de câțiva ani. Soția a rămas însărcinată și aș să îmi dau demisia și să mă întorc sa lucrez in tara. As putea beneficia de indemnizatie pentru creșterea copilului în condițiile în care eu sunt cel care demisionează și nu angajatorii care să închidă contractul?

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil, buna ziua , eu am in străinătate firma deschisă cu, care activez ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , Eu am in străinătate firma deschisă cu, care activez de 4 ani! Momentan sunt însărcinată in 4 luni și ma voi muta in România definitiv ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului acordata mamei roxlore roxlore Buna , ma numesc roxana si am 21 de ani. Momentan sunt in anglia de o luna. in urma cu 3 saptamani am aflat ca sunt insarcinata si am inceput sa caut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil-venituri strainatate vincze vincze Buna ziua. Va deranjez cu o situatie mai deosebita, si anume, lucrez pe teritoriul unei tari membre UE cu contract individual de munca de peste 3 ani iar de ... (vezi toată discuția)