Eu am in străinătate firma deschisă cu, care activez de 4 ani! Momentan sunt însărcinată in 4 luni și ma voi muta in România definitiv acum ! Ce pot face ca sa obțin indemnizație de creștere copil ( ceea ce in ro se acorda pana la vârsta de 2 ani)? In statul unde sunt acum se acorda indemnizația pentru o perioada de 4 luni dar eu dacă ma mut acum in România și îmi închid firma nu voi avea putea sa o iau ! Se poate sa ma angajez in România o perioada de 3-4 luni de exemplu ca sa iau din România indemnizația ?
]In strainatate lucrati cu ci.m. ? tara este stat UE ?
Lucrez in Olanda, am firma din anul 2017 , nu am primit nici un fel de ajutor de la statul olandez in aceasta perioada … problema este ca trebuie sa ma deregistrez de la adresa de aici când ma mut in România și trebuie sa îmi închid și firma și nu voi mai primi nimic ! Nu se poate sa îmi transfer firma in Ro ( și sa continui sa activez pe ea 3-4 luni in ro e firma de curățenie) sau sa ma angajeze cineva înainte de a naste (am șanse sa ma angajez undeva însărcinată fiind deja) ! Multumesc pentru răspuns