avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil, Buna ziua , Eu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil, Buna ziua , Eu am in străinătate firma deschisă cu, care activez ...

Buna ziua ,

Eu am in străinătate firma deschisă cu, care activez de 4 ani! Momentan sunt însărcinată in 4 luni și ma voi muta in România definitiv acum ! Ce pot face ca sa obțin indemnizație de creștere copil ( ceea ce in ro se acorda pana la vârsta de 2 ani)? In statul unde sunt acum se acorda indemnizația pentru o perioada de 4 luni dar eu dacă ma mut acum in România și îmi închid firma nu voi avea putea sa o iau ! Se poate sa ma angajez in România o perioada de 3-4 luni de exemplu ca sa iau din România indemnizația ?

Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: IULIA-IULIA , utilizator 08:19, 19 August 2022
In strainatate lucrati cu ci.m. ? tara este stat UE ?

]In strainatate lucrati cu ci.m. ? tara este stat UE ?

Lucrez in Olanda, am firma din anul 2017 , nu am primit nici un fel de ajutor de la statul olandez in aceasta perioada … problema este ca trebuie sa ma deregistrez de la adresa de aici când ma mut in România și trebuie sa îmi închid și firma și nu voi mai primi nimic ! Nu se poate sa îmi transfer firma in Ro ( și sa continui sa activez pe ea 3-4 luni in ro e firma de curățenie) sau sa ma angajeze cineva înainte de a naste (am șanse sa ma angajez undeva însărcinată fiind deja) ! Multumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil A.zaharia A.zaharia Buna seara . Am nascut pe 5 mai 2018. Am fost angajată pana pe 8 martie 2017 in Romania, studentă pana in mai 2017. Am muncit in strainatate pana in ... (vezi toată discuția)
Am citit că dacă ai realizat venituri în străinătate și în românia în ultimele 12 luni, pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului în românia. este adevărat? Bursucel23 Bursucel23 Buna ziua, Am citit ca daca in ultimele 12 luni ai realizat venituri in strainanate si in Ro, acestea se cumuleaza. Este adevarat? Adica daca eu am ... (vezi toată discuția)
Nastere in strainatate si indemnizatie in romania nady19 nady19 Buna ziua. Locuiesc de 9 ani in Germania. Sunt insarcinata in 5 luni. In urmatoarele luni voi realiza venituri aici in germania(job part time) si in acelasi ... (vezi toată discuția)