avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un copil minor a fost înșelat la un schimb de cai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un copil minor a fost înșelat la un schimb de cai fără acordul părinților. S-a întocmit dosar penal pentru înșelăciune, ce urmează?

Un copil minor a fost înșelat la un schimb de cai fără să aibă acordul părinților a doua zi ia înapoiat calul si acesta refuză să îmi dea animalul înapoi.Lam chemat la poliție și acesta refuză să-mi dea animalul i sa întocmit dosar penal pentru înșelăciune și aș vrea să știu cînd sa îmi pun un avocat sau care este procedura nu am mai avut nici odată probleme.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:57, 5 Februarie 2019
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Minorul va avea calitatea de persoana vatamata si obligatoriu i se va numi un avocat din oficiu. Trebuie sa se constituie si parte civila, cu contravaloarea animalului pierdut, daca nu este restituit in aceeasi stare. Ar fi bine sa angajati un avocat care sa il asiste, inainte de prima audiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau afacere esuata? oltul oltul am inselat persoane promitand locuri de munca in strainatate,cateva dintre ele au depus plangere la politie.Ce se poate intampla daca restitui sumele inainte ... (vezi toată discuția)
Citatie de la sectie politie vrica vrica Am primit o citatie sa ma prezint la data, ora, in calitate de suspect in cauza privind infractiunea de uz de fals ....,fapta prevazuta de art 323Cp In ... (vezi toată discuția)
Caz inselaciune, paguba restituita ContSters389662 ContSters389662 Buna ziua ! Am facut o inselaciune anul trecut. I-am trimis persoane-i vatamate prin posta cu totul altceva decat ceea ce trebuia sa ii trimit. Persona ... (vezi toată discuția)