avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1387 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor

Buna seara, as dori sa stiu, daca se poate, in cazul unor piese sanitare (wc, bide) in ce masura pot sa le modific (tehnic, designe, mecanisme) ca sa nu existe probleme in ceea ce priveste drepturile de autor?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
ANDREA-ENRICA, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca cineva are rezervat dreptul de autor la un model de mobilier andryy andryy imi poate da cineva informati cum aflu daca un anumit produs de mobilier are drept de autor ca am de gand sa vand acel produs pe piata europeana si nu vreau ... (vezi toată discuția)
Reluarea judecarii la cedo vclara2012 vclara2012 Buna ziua! As dori sa stiu daca s-a reluat judecarea la C.E.D.O a cauzelor aflate pe rolul instantelor, dupa Hotararea Pilot din 12 Oct. 2010 impotriva ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie madacsy madacsy Buna ziua, As dori sa stiu daca exista obligativitea existentei documentatiei tehnice de incalzire si sanitare in cadrul continutului dosatului privind ... (vezi toată discuția)