avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort, cer ajutor !
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort, cer ajutor !

buna ziua, sunt impreuna cu sotul meu de 17 ani si am luat acum 2 ani aproape niste bani din banca (de la 2 banci) si pe una am pus ipoteca pe casa.Acum sunt in divort si banca respectiva cu ipoteca pe casa, e pe numele meu. As dorii sa stiu daca sotul poate sa primeasca jumate din casa, adica daca se poate face partajul in cazul acesta. Am un copil si am nevoie de casa, sotul poate cere jumatate daca ipoteca e pe casa si banca pe numele meu si pe salarul meu. El nu are nici un venit, lucreaza la negru de cand m-am casatorit si nu are vechime, doar vreo 2 ani. Poate avea pretentii la casa?
Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2009
ionutzz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:44, 20 Noiembrie 2009
se face partajul,avand si el o contributie de jumatate.introduceti la partaj si contractul de credit cu ipoteca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea pe ap ipotecat nu e datorie comuna? micheller micheller Sunt in proces de partaj cu sotul. Avem de partajat un credit comun, care insa este garantat numai de mine prin ipoteca asupra apartamentului pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj caterine caterine Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)
Divort , depozit bancar exuser exuser Buna ziua, Eu si cu sotia am depus la judecatorie actiunea de divort acord, actiune semnata de ambele parti. In actiune nu s-a scris nimic despre partaj, ... (vezi toată discuția)