avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Date cu caracter personal
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Date cu caracter personal

Buna ziua,
Anul trecut am depus din contul meu bancar o anumita suma in contul de pariuri al sotului meu. Acum cand a vrut sa retraga un castig i s-a cerut datele cardului meu , poza cardului, buletinul meu si extrasul de cont care trebuia sa-l trimita prin mail sau whatap ca sa poata beneficia de castig, in conditiile in care saptamana trecuta a putut scoate bani din agentie . Daca banii sunt retrasi fizic din agentie de ce ii cere actele mele de banca si buletinul? Aici nu se mai aplica datele cu caracter personal daca se cere poza cu cardul altei persoane? Va multumesc si poate ma lamuriti mai exact. O zi buna.
Cel mai recent răspuns: laura76c , utilizator 13:45, 7 Februarie 2019
Buna ziua,
Unde a jucat si castigat, la o agentie cunoscuta sau...?
Adresa de mail sau numarul de Whatsap cui apartin?
Ce treaba au dumnealor cu tranzactiile efectuate intre dvs. si sotul dvs. daca dvs. nu ati jucat sau inscris cardul pentru a juca.
Eu zic sa nu trimiteti nimic si sa va adresati direct agentiei unde a jucat si castiqat, ceva nu se leaga aici...pot face multe cu aceste informatii unele persoane...
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
Ionut.ion, utilizator
Este o agentie cunoscuta Incepe cu S . Pai asta le am, spus si eu . Practic apare la ei ca de pe cardul meu bancar am depus in contul sotului meu. Am depus de pe card , dar ce treaba are acum cu retragere castig de la agentie de imi cere mie extrasul de cont si poza cardului plus poza buletinului meu. Adresa de email apartine agentiei de pariuri respective , whatapup banuiesc ca la fel. Dar mi se pare ciudat sa mi ceara sa trimit prin aceasta metoda actele mele . In mod normal ar trebuii sa merg eu personal cu ele la sediu sau la o agentie sa le vada , dar in nici un caz sa le trimit eu prin alte metode.
Incercati sa mergeti cu ele, actele, la un sediu al dumnealor, eu tot nu inteleg de ce au nevoie de aceste informatii, ce treaba au dumnealor cine alimenteaza contul unui jucator, de nu va vireaza dvs. premiul.
Cereti termenul legal in care fac aceasta cere.
Poate va ajuta altcineva cu o alta parere, eu nu vad rostul acestei cerinte.
Daca nu se poate intelege cu dumnealor vedeti care aste institutia ce controleaza aceste agenti, cred ca Oficiul National pentru Jocuri de Noroc- nu i stiu exact denumirea, si va adresati dumnealor.
Verificati sa nu fie o clona a site-lui sau a adresei de mail, se poate si asta... Mergeti intr-un sediu al dumnealor si discutati fata in fata*.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
Ionut.ion, utilizator
Exact asta i-am intrebat si eu. Ce treaba are una cu alta? Nici macar sediul lor nu stiu unde este. Tocmai ce le-am raspuns la mailul lor si le-am cerut sa vin eu cu actele personal la sediu , sa vedem ce raspuns imi dau ei . Si le-am cerut sa mi trimita buletinul persoanei prin whatap care cere acest lucru .
asta e raspunsul lor la primul meu mail
" Pentru a putea retrage prin metoda dorita, trebuie sa ne trimiteti poza cardului cu terminatia de mai sus, impreuna cu un extras de cont pe care sa se vada o tranzactie procesata catre .......De asemenea este mentionat in Termeni si conditii : S....are dreptul ca în orice moment și la decizia proprie să:
solicite în orice moment documente și orice alte înscrisuri pentru a verifica identitatea titularului de cont, dreptul de a folosi o anumită metodă de plată precum și alte date și informații furnizate în orice fel de către deținătorul unui cont de joc. Pe parcursul investigațiilor de acest tip, conturile de joc sau diferite facilități pot fi suspendate după caz. " Am incheiat citatul lor.
E cumva vorba de dumnealor?
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de un cont online de pariuri? LAURA Vali LAURA Vali Buna ziua. Acum ceva timp soțul meu a folosit cardul meu pentru niște pariuri online,fără știrea mea. ULTERIOR m-a asigurat că si-a închis toate ... (vezi toată discuția)
Cont bancar folosit de alta persoana radu_natea radu_natea Buna ziua, Contul meu bancar si cardul de la banca ING a fost folosit de catre un fost prieten (cel putin asa am crezut) in diverse tranzactii frauduloase, ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)