avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MODEL DE NOTIFICARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MODEL DE NOTIFICARE

va rog sa ma ajutati cu un model de notificare pentru evacuarea unui locatar tolerat
subsemnatul ........................................ cu domiciliul in................................ proprietar al imobilului situat in .................................. prin prezenta va notific ca in termen de .............. zile sa eliberati imobilul proprietatea mea pe care il ocupati abuziv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriasii statului vulpedepadure vulpedepadure Buna ziua. Familie de chiriasi ai statului au pierdut proces cu fostii proprietari si au fost evacuati. La primarie au depus cerere pentru o noua locuinta, li ... (vezi toată discuția)
Refuzul partenerului de a parasi locuinta cameliav81 cameliav81 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea problema: in luna decembrie 2016 am luat decizia de a ma desparti de partenerul actual dupa o ... (vezi toată discuția)
Divorțată- evacuare fost sot Mihaela Gherghin Mihaela Gherghin Casa este a mea cumpărată inainte de căsătorie iar la divorț copiii o fetița și un băiată mi-au fost încredințați mie la locuința mea iar soțul ... (vezi toată discuția)