avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1387 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Marcă înregistrată
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Marcă înregistrată

Vând un aliment din Bulgaria sub marca lor de 10 ani. Un român sa gândit să înregistreze marca respectivă în România ca eu sa nu-l mai pot vinde. Cum pot vinde mai departe acest aliment sub aceeași marcă fara sa am probleme?
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
OleaNou, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot vinde online produse autentice importate din sua? Iren Iren De ceva vreme vand prin intermediul unui magazin online ceasuri de firma autentice importate din SUA. Acum cateva zile am primit un email prin care ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru pfa alinutza_dada19 alinutza_dada19 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:am fost sa infiintez o firma(pfa),dupa ce am completat actele mi s-a cerut coduri caen,si dupa ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata ioanagrigore2001 ioanagrigore2001 Am creat in oct 2016 o pagina pe un site de socializare in care pun fotografii legate de un hobby, prajiturile. Titlul paginii este Cardamom et ... inca un ... (vezi toată discuția)