avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Marca inregistrata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Marca inregistrata

Am creat in oct 2016 o pagina pe un site de socializare in care pun fotografii legate de un hobby, prajiturile. Titlul paginii este Cardamom et ... inca un cuvant, inteleg ca nu pot preciza in totalitate denumirea. Saptamana trecuta am primit un telefon de la o doamna care are o pagina care se numeste .... et Cardamom. Doamna face si vinde prajituri si are marca inregistrata din 2009. Din pacate, cand eu mi am gandit si creat pagina am verificat denumirea mea in totalitate, nu doar pe fragmente si nici acum nu inteleg daca am gresit sau nu si daca intru in conflict cu marca inregistrata a doamnei. Eu nu am marca inregistrata, nu am gandit la inceput acest lucru, si am intrebat la OSIM, dar nu au reusit sa ma lamureasca. Mi au sugerat sa consult un consilier in proprietate industriala. Nu am resursele necesare sa platesc si nici nu am gasit vreun sprijin la OSIM autoritate care ar tb sa lamureasca oamenii, caci doar cu acest lucru se ocupa! Puteti sa ma ajutati cu cateva informatii. Daca ar fi sa imi inregistrez marca si eu, daca m as apuca sa vand,nu doar sa fac de placere, as avea aceleasi clase NISA, deci cuvantul comun din denumire ar crea probleme? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Inregistrare osim nume domeniu internet syncmaster syncmaster Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca dupa rezervarea domeniu de internet .ro este cazul sa inregistrez acest domeniu si la OSIM .Am auzit ceva ... (vezi toată discuția)
Folosire marca inregistrata alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Va supun atentiei problema mea , va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi . Detineam un site , unde vindeam bijuterii fara valoare , ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata !!! kisscash kisscash Buna ziua, Cine-si poate da cu parerea in urmatoarea speta : 1. In luna ianuarie 2010 am cumparat un domeniu de Internet pe viatza (ex: www.exemplu.ro). 2. ... (vezi toată discuția)