Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Smarin unicoms 
	    	Utilizator

Smarin unicoms 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 comancorinaadelina	                   

Buna ziua,
Am un coleg care a avut pana in prezent 2 luni si jumatate de concediu medical.
As vrea sa stiu daca pentru aceasta perioada i se opresc zile de ... (vezi toată discuția)
	                    comancorinaadelina	                   

Buna ziua,
Am un coleg care a avut pana in prezent 2 luni si jumatate de concediu medical.
As vrea sa stiu daca pentru aceasta perioada i se opresc zile de ... (vezi toată discuția)

savcon	                   

Buna ziua, spuneti-mi va rog din zilele de concediu de odihna se scad zilele de concediu medical . ex. daca un salariat are 38 zile de CO pe an , ii inceteaza ... (vezi toată discuția)
	                    savcon	                   

Buna ziua, spuneti-mi va rog din zilele de concediu de odihna se scad zilele de concediu medical . ex. daca un salariat are 38 zile de CO pe an , ii inceteaza ... (vezi toată discuția)

GabrielaGerea	                   

Buna ziua, am rugamintea sa-mi spuneti daca dupa o perioada de concediu medical de 18 luni (tuberculoza cu interventie chirurgicala), concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
	                    GabrielaGerea	                   

Buna ziua, am rugamintea sa-mi spuneti daca dupa o perioada de concediu medical de 18 luni (tuberculoza cu interventie chirurgicala), concediul de odihna ... (vezi toată discuția)