Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil  , Avocat
 Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil  , Avocat 	
			 ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

tsn 
	    	Utilizator

tsn 
	    	Utilizator	    

depinde unde se produce accidentul. pe trecerea de pietoni... e vina exclusiva a soferului, in rest pietonul e vinovat.
 Tabteo	                   

In februarie 2007 am avut un accident rutier. In timp ce ma deplasam cu 20-30 km/h masina mea a fost lovita lateral deasupra rotii fata stanga de un copil de ... (vezi toată discuția)
	                    Tabteo	                   

In februarie 2007 am avut un accident rutier. In timp ce ma deplasam cu 20-30 km/h masina mea a fost lovita lateral deasupra rotii fata stanga de un copil de ... (vezi toată discuția)

Serby13	                   

Buna ziua,
 In urma cu ceva timp am fost implicat intr-un accident de masina, eu fiind soferul, am accidentat un pieton care traversa neregulamentar, ... (vezi toată discuția)
	                    Serby13	                   

Buna ziua,
 In urma cu ceva timp am fost implicat intr-un accident de masina, eu fiind soferul, am accidentat un pieton care traversa neregulamentar, ... (vezi toată discuția)

mariustec	                   

Buna seara...un amic de al meu a accidentat o batrana in timp ce efectua manevra de mers cu spatele...femeia a traversat strada prin spatele masinii in timp ce ... (vezi toată discuția)
	                    mariustec	                   

Buna seara...un amic de al meu a accidentat o batrana in timp ce efectua manevra de mers cu spatele...femeia a traversat strada prin spatele masinii in timp ce ... (vezi toată discuția)