avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acte necesare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acte necesare

va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie atasate la cerere de reducere a pensiei alimentare.precizez ca am platit in suma fixa conform hotararii judecatoresti cat am fost salariat(prin retinere din salariu).nu am somaj sau alt venit(am plecat prin demisie).in prezent sunt in cautare de loc de munca.din luna februarie 2019 vreau sa solicit diminuarea sumei datorate.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: disgraziata , utilizator 10:53, 11 Februarie 2019
Buna ziua,
O cerere in instanta in care aratati ca nu aveti loc de munca si ca intelegeti sa platiti cota legala din salariul minim pe economie.
Copie de pe sentinta prin care se stabilea initial pensia si adeverinta de la DITL si ITM ca nu aveti venituri, copie de pe C.I. si de pe certificatele de nastere ale copiilor daca le aveti.
Buna ziua,
De la DITL pe ce perioada se elibereaza adeverinta?Suntem in februarie,probabil ca adeverinta va include si luni in care utilizatorul realiza venituri din salariu.Si atunci nu exista riscul ca pensia sa nu fie redusa la nivelul actual al veniturilor?Sau trebuie sa se astepte 6 luni pana la depunerea cererii de reducere a pensiei de intretinere,astfel incat actele depuse la dosar sa reflecte veniturile efective ale utilizatorului?Care este practica instantelor in astfel de situatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare instanta reducere pensie intretinere minor stefan_71 stefan_71 Buna ziua! Ce acte sunt necesare pt reducere pensie intretinere minor? (vezi toată discuția)
Proba la proces maara maara Fiindca am al doilea copil din actuala casatorie ,ma aflu in proces de diminuare pensie alimentara.Paratul a depus intampinare in care precizeaza ca venitul ... (vezi toată discuția)
Micsorare pensie intretinere Crisstin Crisstin Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a-mi fi recalculata pensia de intretine,respectiv micsorata.Fiind bugetar , salariile s-au diminuat ... (vezi toată discuția)