avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Atelier tamplarie/sapun natural - avize
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Atelier tamplarie/sapun natural - avize

Bună seara,

Am câștigat două proiecte europene, unul pentru realizarea unui mic de atelier se tâmplarie, iar celălalt pentru realizarea unui atelier în care se fabrică săpun natural. Fiecare atelier va avea doi angajați, avem nevoie de un spațiu mic pentru a ne desfășura activitatea. Puteți să îmi spuneți, vă rog, de ce avize/autorizații avem nevoie și ce cerințe trebuie îndeplinite pentru a le obține? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 11 Februarie 2019
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Dupa inregistrarea firmei la RC trebuie sa declarati activitatea la fisc si sa obtineti autorizatie de functionare de la primarie.
In functie de amplasarea atelierelor puteti avea nevoie de aviz ISU-psi.
Autorizatii si avize sapun natural handmade
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)
Instalatie sprinkler in camera cu tablourile de distributie justinsanero justinsanero Buna ziua, As dori sa va intreb daca instalarea sprinklerelor in camera cu tablourile de distributie este o cerinta mandatorie pentru legislatia ... (vezi toată discuția)
Atelier lumanari handmade - buna seara! sunt in plin proces de a deschide o firma cu activitate ... Tony9090 Tony9090 Buna seara! Sunt in plin proces de a deschide o firma cu activitate in crearea lumanarilor handmade cu ceara si uleiuri naturate si doresc ca vanzarea acestora ... (vezi toată discuția)