Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire maternitate

Buna ziua. Ma aflu in concediu de crestere a copilului din 2017. Nastere gemelara. Una dintre fetite a suferit o interventie chirurgicala pe cord
incadranduse intr-un grad de hanicap. Daca optez pentru prelungirea maternitatii pana la 3 ani voi primi aceeasi indemnizatie sau se recalculeaza doar pentru copilul cu grad de handicap.
Cel mai recent răspuns: Ballok Mihaela , utilizator 09:18, 12 Februarie 2019
Veti primi aceeasi indemnizatie .... acum primiti indemnizatia plus 1250 lei
Deci fara aia 1250?
Fara cei 1250 lei , daca numai unul dintre copii este incadrat intr-un grad de handicap.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu îngrijire copil IleanaFlo IleanaFlo Buna ziua! Ma aflu in Concediu Îngrijire Copil. Fetița mea va împlini 2 ani in Martie 2017. Soțul meu va opta sa nu beneficieze de concediu parental. Sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal TorokE TorokE Buna ziua. Referitor la concediu de paternitate - cresterea copilului in cazul gemenilor pentru tata. Dupa nastere la cat timp poate sa depune cererea pentru ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu de maternitate Monika007 Monika007 Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea ... (vezi toată discuția)