avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Creanta Telekom
Discuție deschisă în Executare silită

Creanta Telekom

Buna ziua de curand sunt contactat de o firma recuperare creante pentru o datorie neachitata catre telekom romania, Eu m-am portat la Vodafone anul trecut si circa 6 luni nu am primit nimic din partea Telekom, insa acum am avut surpriza. Eu consider ca nu am nici-o datorie fata de ei si refuz sa achit suma respectiva. Intrebarea este mai departe ce o sa se intample, ? o sa fiu dat un judecata si executat silit sau o sa imi blocheze contul de la banca sau o sa fiu bagat in baza aceea de date cu rauplatnici ? nu am nimic pe numele meu deci...
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:21, 12 Februarie 2019
N-au niciun titlu executoriu pentru a se institui direct o poprire, dacă apreciază oportun, vor formula acțiune în pretenții!
Daca vor considera ca au probe si temei, vor formula actiune in instanta. Tind sa cred ca vor merge pe ordonanta de plata sau cerere cu valoare redusa. Nu se complica cu actiune in pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura telekom neplatita pentru ca reziliasem contractul vioru vioru Buna ziua. In februarie anul acesta am reziliat serviciile Telekom de care beneficiam.Am mai platit factura si in martie pentru ca stiam ca mai dureaza inca ... (vezi toată discuția)
Am avut un contract incheiat cu vodafone(abonament ... ruscanu stancuta ruscanu stancuta buna seara , Am avut un contract incheiat cu Vodafone(abonament ) pt.2 ani pe care am vrut sa-l reziliez in urma unor nemultumiri si mi sa spus ca nu-i ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere datorie adi_68 adi_68 Speta ar fi aceasta: in 2006 s-a contractat un credit de nevoi personale pe o durata de 10 ani (suma aprox.18000 lei, cred). Ultima plata s-a facut in iunie ... (vezi toată discuția)