avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Despre poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

Despre poprire cont

Buna ziua! Sunt posesor al unui cont in lei la Banca Transilvania, pe persoana fizica, si al unui cont PFA, tot la BT.
Din pacate, posesor si al unui impozit restant pt PFA si al unor amenzi de circulatie. Timp de 1 an nu le am dat atentie acestora, si se pare ca a venit o poprie de la ANAF.
Eu doresc sa muncesc in strainatate, pentru asta am nevoie de un cont in euro. Intrebarea mea este, daca voi face cont in Romania, va fi imposibil de accesat? Daca voi face cont in viitoarea tara de resedinta, voi avea probleme cu Agentia Nationala AntiFrauda?
Multumesc in avans, sanatate!
Cel mai recent răspuns: DRAGANLAW , utilizator 14:48, 12 Februarie 2019
Pe ce cont aveti poprirea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli pfa mertzcdiglk mertzcdiglk Sunt PFA fara angajati, platesc impozit pe venit real, platitor de TVA. Am un contract limitat cu o agentie de recrutare din Marea Britane si lucrez pentru un ... (vezi toată discuția)
Rog urgent: banca mi-a blocat contul la cererea unei firme andutza_puishor andutza_puishor Mi-au fost virati astazi niste bani in contul BCR. Cand am mers sa retrag suma, functionara mi-a spus ca am contul blocat la solicitarea BT Direct (membra a ... (vezi toată discuția)
Poprire banca si angajator aurelian_pena aurelian_pena buna ziua. situatia este urmatoarea. am la Piraeus bank un credit neachitat, cu ordin judecatoresc de poprire. luna trecuta mi-a venit de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)