avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamatie vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamatie vatamare corporala

Am facut o reclamatie la politie, deoarece fostul meu partener m-a agresat, aveam vanatai pe corp si aproape ca mi-a smuls parul.In momentul cand l-a cautat, a fugit de acasa.Mentionez ca eu sunt romanca iar el albanez.
Exista posibilitatea sa retrag plangerea, fara ca el sa pateasca ceva? deoarece nu vreau sa merg mai departe cu reclamatia, din motive pe care nu vreau sa le descriu. Eu lucrez aici, insa el nu lucra deloc, nu avea mutatie, figura ca si turist.Eu am dat toate datele politiei, poza dupa pasaportul lui, adresa din Albania, adresa unde locuia in Germania fara acte..fotografii cu el, fotografii cu mine cu vanataile..tot!As vrea sa stiu cum pot face sa retrag plangerea fara da ma afund mai tare in probleme.
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dv.
Simona
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
casandrarobertamona, utilizator
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 08:17, 17 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la organul de up si declarati ca intelegeti sa retrageti plangerea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
îţi retragi plângerea degeaba deoarece este urmărit pentru sustragerea de la urmărirea penală şi delicte de imigraţie ilegală. Dacă ai declarat că te-a sechestrat sau violat retragerea plângerii nu are nicio valoare.
Depinde ce încadrare a făcut poliţia.
Buna.
Am declarat ca m-a lovit, ei au poze cu mine cu vanataile, am spus ca ma urmareste si ma ameninta. Eu am dat toste datele lui de aici, inclusiv copia dupa pasaport, adresa lui din Albania si am mentionat ca a locuit in Germania ilegal timp de 2 ani. Au fost sa il caute la locuinta dar nu mai era acolo.Am semnat un "strafantrag" un fel de declaratie cu cele spuse de mine in care il amendeaza pe el pt cele intamplate.Cat ar fi amenda in acest caz? Si ce se intampla in cazul in care renunt la plangere?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Habar nu am ce inseamnă "strafantrag" probabil plângere prealabilă.
Aici se dau sfaturi despre legea română, nu străină.
Dar dacă l-ai acuzat de fraudă de imigraţie, nu poţi să-ţi retragi plângerea deoarece nu eşti tu victima aici, ci statul este parte vătămată ca să spun aşa.

Trebuie să intri pe un site de avocaţi germani nu români să-i întrebi de "strafantrag".
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2019
Albert Kurtyan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost agresat fizic și verbal de către un conducător auto. ce pot face mai departe? sergiulzr sergiulzr Mergând spre facultate un conducator auto nu mi-a acordat prioritate de trecere deși eram aflat pe zebra decat in momentul in câte am ridicat mana pentru ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare cu foto neomologat prinz78 prinz78 Buna ziua, am o amenda la care este atasata o fotografie despre masina mea. La cererea mea, prin plangere contraventionala de a prezenta actele doveditoare ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie - cum o retrag? malasuerte malasuerte am si eu o intrebare. am scris la adresa de mail a politiei capitalei anul trecut in febr un mail in care am explicat despre patronul unui restaurant care m-a ... (vezi toată discuția)