avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... delegatie reprezentare firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

delegatie reprezentare firma

imi trebuie delegatie ca sa reprezint firma proprie la un proces? daca da poate fi o simpla delegatie folosite de firme ?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 06:53, 19 Noiembrie 2009
pneuros a scris:
imi trebuie delegatie ca sa reprezint firma proprie la un proces? daca da poate fi o simpla delegatie folosite de firme ?

Buna ziua,
Chiar daca este "firma proprie" trebuie sa depuneti la dosarul cauzei o delegatie, semnata de administratorul SC, prin care, in mod explicit sunteti imputernicit deplin sa reprezentati interesele SC, sa depuneti acte, sa cereti probe si sa puneti concluzii.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept depunere formular 06 la registrul comertului amalia2009 amalia2009 Cine are dreptul sa completeze, semneze si sa depuna la registrul comertului cererea de depunere si/sau mentionare acte : asociatul unei firme, administratorul ... (vezi toată discuția)
Delegatie comar comar ma poate ajuta cineva cum trebuie facut o delegatie sa reprezint firma in instanta? Eu fiind consilier juridic stagiar..abia......probabil e ceva usor dar e ... (vezi toată discuția)
Delegatie administrator axellcom axellcom Buna ziua. Va deranjez si eu cu o intrebare: Mie in calitate de administrator al unei societati aflate in litigiu in tribunal imi trebuie delegatie de ... (vezi toată discuția)