avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Hotărâre judecătorească restituire taxă de mediu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Hotărâre judecătorească restituire taxă de mediu nerespectată de ANAF

Am hotărâre judecătorească privind restituirea taxei.De un an și ceva nu am primit nimic.Dacă eu ca și persoană fizică primeam o hotărâre judecătorească să restitui niște bani și nu-i viram în cel mai scurt timp mi se blocau toate conturile.În cazul ANAF-ului de ce nu se aplică legea și să fie obligați să ni se dea ce ni se cuvine???
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:52, 12 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Incercati sa apelati la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc marianmarian marianmarian Am cistigat un proces de conflict de munca si ar trebui sa primesc drepturile salariale ce mi se cuvin si reangajarea mea,dar de 2 luni de cind am cistigat ... (vezi toată discuția)
Taxa auto lucamihai09 lucamihai09 buna ziua am o hotarare judecatoreasca executori din urma cu 4 ani prin care mi se da castig de cauza si trebuie sa primesc taxa auto inapoi. la anaf dupa ... (vezi toată discuția)
Rog cateva sfaturi - pentru executare silita oanaportar oanaportar Buna seara ! Sora mea a castigat un proces civil. Instanta l-a obligat pe pârât: - să restituie surorii mele o suma de bani, precum şi ... (vezi toată discuția)