avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se face tragerea la sorti a expertului ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se face tragerea la sorti a expertului ?

Cum se face tragerea la sorti a expertului ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:57, 28 Februarie 2019
Buna seara,
Se solicita din sala sa se spuna un numar de la ... la ... si asa se trage la sorti
Sau, in unele instante, exista un program care extrage un numar aleatoriu.
Nu este mai corect sa se faca cu biletele ? Poti fi sigur ca nu exista o intelegere intre judecator si cel care spune numarul ?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2019
rrocambole, utilizator
Puteti fi sigur ca nu se pune problema.
In afara de asta, sa scrii numele a cate 100 de experti pe biletele si sa tragi la sorti dintr-o urna este destul de complicat.
Ma mir ca nu vreti sa fie si bile.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
1) Am intrebat un avocat cum se procedeaza atunci cand instanta doreste sa puna un anumit expert ? Mi-a descris chiar procedura propusa de dvs.
2) La instanta ar trebui sa existe pentru astfel de cazuri, 100 de biletele cu 100 de numere. Se amesteca bine biletelele, iar pe urma este chemat cineva din sala sa aleaga un biletel cu un numar. Nu ar fi mai corect asa ?

Alte discuții în legătură

Acelasi expert pentru reclaman si parat ? luticus luticus Intr-un proces de fond funciar instanta a aprobat la solicitarea reclamantului o expertiza judiciara si a numit un expert pentru identificarea si masurarea ... (vezi toată discuția)
Procedura de instiintare a expertului numit de instanta si a expertului parte FRD FRD Este legala urmatoarea procedura . S-a admis de catre instanta proba si cu expertiza contabila. A fost numit expertul X de catre instanta prin tragere la sorti ... (vezi toată discuția)
Ce pot face dacã instanþa nu procedeazã la alegerea expertului prin tragere la sorþi? NeamuM NeamuM Buna ziua! O sa intru direct in subiect si am sa incerc sa fiu cat mai scurt si clar. Imi este atacat titlul de proprietate pe un teren intravilan. Dosarul ... (vezi toată discuția)