avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Aratarea motivelor de fapt si de drept pe care se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Aratarea motivelor de fapt si de drept pe care se intemeiaza cererea

Am deschis un dosar printr-o cerere de program de vizita al minorului, dupa aceasta am primit de la judecatorie o comunicare prin care imi cere sa arat motivele de fapt si de drept pe care sa intemeiat cererea. Sa arat dovezile pe care se sprijina fiecate capat de cerere si sa prezint martori atat nume cat si adresa acestora. Sa depun cate un exemplar pentru instanta si cate unul fiecarei parte din dosar art. 150 NCPC. Sa zic ca am inteles despre ce ar fi vorba dar nu sunt sigura. Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:53, 14 Februarie 2019
Contractați serviciile unui avocat pentru a vă formula cererea, nu se fac după ureche cererile de chemare în judecată.
Da, trebuie să remediate problemele.procesurale.
De aceea este bine ca cererea de chemare în judecată sa fie facuta de avocat.

Trebuie să faceți tot ce s-a cerut.

Probabil ca nu este motivată cererea si nu se poate judeca.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala s.stefan s.stefan Buna ziua, Urmare a unui eveniment rutier, fara victime omenesti (doar tamponare), in care am fost implicat si desemnat vinovat prin intocmirea procesului ... (vezi toată discuția)
Divort sorinel11 sorinel11 Buna ziua,acum doua saptamani am introdus cerere de divortpe care am redactat-o in urmatorul fel:Subsemnatul Bejan Marius Sorin,domiciliat in ... (vezi toată discuția)
Model cerere hammerfloppy hammerfloppy cum sa redactez o cerere de vizitare minor? (vezi toată discuția)