avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit de nevoi personale neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit de nevoi personale neachitat

Buna,va rog sa ma ajutați cu niște informatii.Am avut un credit de nevoi personale iar ultima rata nu a mai fost plătită.Intrebarea mea ar fi ,s-ar putea intampla ceva ,ma refer la consecințe mai grave?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:40, 15 Februarie 2019
Pentru a declara scadent anticipat creditul trebuie sa nu platiti 90 de zile
Dupa parcurgerea acestei perioade este obligatoriu sa va notifice ca se trece la executarea silita si daca nici atunci nu va remediati situatia se trece la executare silita
ASTA E CALEA LEGALA
Daca se procedeaza altfel este abuz ...
Mai multe detalii va pot oferii daca doriti pe o adresa de mail...
Probabil se va dispune cesionarea. O firma de recuperare creante va prelua datoria si va face demersurile legale in vederea recuperarii.
Notificarea privind cesionarea este obligatorie. In rest, nu sunt obligati sa va notifice ca va incepe executarea silita. Puteti primi direct somatie de la executor cu instiintare de poprire pe conturi. Daca nu se va dispune cesionarea si vor decide sa recupereze singuri creanta, pot apela direct la executor, fara nicio notificare prealabila.
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante credite bancare luiza78 luiza78 Buna ziua, In situatia in care informarea privind achitarea creditului restant la banca X soseste regulat din partea societatii Y de recuperare creante ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita cesiune doareu199 doareu199 Buna ziua. am avut un contract de credit de nevoi personale incheiat in 2007 la BCR pe care l-am achitat partial pana prin 2012. in 2014 BCR a cesionat ... (vezi toată discuția)
Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)