avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restante credite bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restante credite bancare

Buna ziua,

In situatia in care informarea privind achitarea creditului restant la banca X soseste regulat din partea societatii Y de recuperare creante ce inseamna acest lucru? Ca banca a vandut creanta societatii de recuperare? Daca da, acest lucru presupune ca toata discutia privind eventuala stingere a creantei trebuie avuta cu societatea de recuperari?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: luiza78 , utilizator 12:02, 28 Mai 2013
da, cam asta ar insemna, insa dvs. puteti cere lamuriri direct bancii care a acordat imprumutul pentru a identifica DATA la care a avut loc cesiunea si ce sold era la data cesionarii. Altfel, va veti pierde in carul cu fan.......si nu veti mai putea sti exact ce datorie aveti.
Nu neaparat. Bancile folosesc des astfel de firme pentru a trimite notificari privind creantele scadente, pana la trecerea la executare silita. Informati-va la banca asupra situatiei reale.
Multumesc de raspunsuri si recomandari.
As mai avea o intrebare; Societatea de recuperari sau banca (in situatia in care creanta a fost doar cesionata) are dreptul de a pune poprire pe veniturile salariale sau provenite din activitati liberale fara o hotarare judecatoreasca (de care sa fiu si eu informata in prealabil)?
Poprirea se infiinteaza de catre executor dupa ce obtine incuviintare de la instanta. Veti primi instiintare ca s-a infiintat poprirea pe salariu sau /si pe conturile bancare. Poprirea se infiinteaza fara somatie.
As zice sa nu asteptati sa fiti executata silit, datoriei dvs i se vor adauga si cheltuieli de executare.
Multumesc mult,



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari creante triton10 triton10 Buna ziua As dori niste pareri privind urmatoarea situatie : O firma a luat credit de la banca. In urma schimbarilor in situatia economica, nu a mai putut ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)